Vastag Csaba és Tamás Rajongói Oldala
Kikről is van szó? 

A veszprémi fiúk, Tamás és Csaba a 2010-es X-faktor döntőseiként váltak ismertté. Csodálatos hangjukkal, egymás iránti szeretetükkel és tiszteletükkel mindannyiunk számára példát mutatnak. Velük és testvérükkel, Balázzsal foglalkozik az oldal. Ha szeretnéd őket picit jobban megismerni, jó helyen jársz.
Kellemes időtöltést kívánunk az oldalon!

 Nyitás: 2010.12.31.
 Téma: Vastag testvérek
 Home: Gportal
 Kategória: Kúltúra, művészet
 Hely a kategóriában: 1. (02.27.)
 Főszerkesztő: Adri
Társszerkesztők: Ditta
A képekért köszönet az RTL-nek, Vastag Balázsnak és a további forrásoknak!
Az oldal nem áll kapcsolatban a Vastag testvérekkel és családjukkal sem.

 

 

 
Vastag Csaba 

Vastag Csaba 1982. február 11-én született Budapesten. Az első magyar X-faktor győztese. Ha meg szeretnéd ismerni Csabit, akkor kattints a képére!
 

 

 

 

 
Vastag Tamás 

Vastag Tamás 1991. június 28-án született Veszprémben. A veszprémi Vetési Albert Gimnáziumban végzett 2011-ben. Ha meg szeretnéd ismerni Tomit, akkor kattints a képére!

 

 

 
X-faktoros cserék 

  
  
  

 

 

 
Affiltes cserék

   
   
   
   
   

20/ 14 hely szabad

 

 

 
Látogatók
Indulás: 2009-07-07
 

 

Főoldal

SPAR

2011.07.01. 14:07, Adri
az első négy X-szel reklámoz

Sziasztok!
A SPAR üzletlánc Csabival, Nikolasszal, Norbival és Vecával reklámoz. Az "akció" keretén belül letölthetjük Csabi új dalait pontokért, amit az üzletben történő vásárlás esetén kapunk ajándékba. Elhoztam nektek a SPAR reklámját, valamint a hirdető plakátot is, ami a házunkra plakátoltak ki. :)) Lefényképeztem nektek, hogy megtekinthessétek azt is. A plakátot a kisképekre kattintva nagyban is megnézhetitek. Puszi! 

Keresztes Ildikó elhagyott kutyákat fogad örökbe

2011.06.30. 16:23, Adri
RTL.hu

Szép délutánt!
Hoztam egy cikket :)) Olvassátok figyelemmel és érdeklődéssel.
Puszi!

Hatalmas meglepetés érte az egyik budapesti napközis tábor diákjait, amikor Vastag Csaba és Vastag Tamás, Keresztes Ildikó, Fábián Anita és Tornóczky Anita az Állatvédőrség Cerberos munkacsoportjával karöltve ellátogatott hozzájuk, hogy játékos feladatok segítségével felhívják a figyelmet a felelősségteljes állattartásra.

Csillogó szemű kisgyerekek hada várta a tiszteletbeli sztároktatókat, akik terápiás kutyák bevonásával, egy interaktív beszélgetés során választ adtak a gyerkőcöknek a kutyatartással, balesetvédelemmel és a kutyatámadások megelőzésével kapcsolatos kérdésekre. A hírességek sanyarú sorsú négylábúak történetéről meséltek a kicsiknek. Olyanokról, akiket előző tulajdonosaik kidobtak, vagy nem megfelelő körülmények között tartottak.
Keresztes Ildikó szívügyének tekinti az elhagyott állatokról való gondoskodást, és szinte könnyekig hatódott, mikor az 5 éves Golden retriever, Rumli történetét elmesélte a kicsiknek.

„Rumlit egy istállóban, disznókkal együtt tartották. Sem oltásokat, sem megfelelő ételt nem kapott, így hosszú hónapokon keresztül betegeskedett. Most már szerencsére jobban van, szerintem rá sem ismernének korábbi tulajdonosai, ha meglátnák” – mesélte a gyerekeknek Ildikó. – „Nekem is volt egy kis tacskó kutyám, aki tavaly decemberben elpusztult. A mai napig nem hevertem ki az elvesztését. Szerintem kell még egy kis idő, de ha lelkileg is készen állok rá, és kertes házba költözöm, mindenképpen menhelyi kutyusukat veszek magamhoz” – mondta az énekesnő.

Modulfriss

2011.06.30. 09:42, Adri
- végre ez is összejött -

Sziasztok!
Így gyorsban hoztam nektek két modulfrisset - érdekességet Tomihoz - . Mindegyik a szülinapjával kapcsolatos, az egyik Tomi szülinapi tortáiról, a másik pedig Keresztes Ildikó szülinapi ajándékáról szól. Nézegessétek meg őket, a szokott helyen tlálhatóak! :))

Puszi!

A második X

2011.06.30. 07:17, Adri
- avagy Tomi és Csabi a Reflektorban

Mindenkinek szép reggelt kívánok! :))
Nos, a helyzet úgy űll, hogy a fiúk fel-fel tűntek az éjjeli Reflektorban, amiről még egyenlőre nem tudtam hozni a videót, de amint felkerül meg fog érkezni ide is. Szóval csak megint úgy, mint a Reggeliben: Jöjjenek a Nagyvonalak! :D
Tomit veszprémi barátai és az X-faktoros csapat lepte meg 20. születésnapja alkalmából egy meglepetés bulival. A Mentoranya, Keresztes Ildi is elhalmozta Mentorfiát ajándékokkal. Természetesen torta is volt, amint Tomi egy-egy nagyobb harapással, villa nélkül kezdett pusztítani. Csabi elmondása szerint nehéz volt megszervezni ezt a kis partit, úgy, hogy Tamás ne tudjon meg belőle semmit - hiszen Tomi egy eszes gyerek. :)) Tomi bemutatta egyik gyermekkori barátját is, akivel Csabi elhozta Tomit az ovódából. A meglepetés igazán jól sikerült, Tomi nagyon meghatdott - "Akkor most én elmegyek az egyik sarokba szépen, lassan sírni és egy fél óra múlva találkozunk a pultnál!"

Tehát ez lenne a pici ízelítő, a videó pedig érkezni fog!
Puszi!

Nem is kellett rá olyan sokat várnunk, íme:Egy cikk is tartozik a Reflektor magazin riportjához. Ezt a Bővebben szóra kattintva olvashatjátok el.

"Százholdas messzi erdőben..."

2011.06.29. 12:09, Adri
hol Csabi és Tomi éldegél :D

Sziasztok Fiatalok! :))
Csabi körülbelül egy órája a Hivatalos Facebook oldalán egy hihetlenül aranyos és vicces képet osztott meg velünk. Kommenteket szívesen várok... én nem tudok ehhez mit hozzászólni :))

Kattints a képre a teljes mérethez!
Aki esetleg lemaradt volna vagy visszanézné a tegnapi Reggeli Tomis részét:


Egyenlőre ennyi lenne. Amint tudok, jelentkezem :))
Csáócsáó!

 
Videó

 

 

 

 
Menü

 

 

 

 
Chat


ShoutMix chat widget

 

 

 
Elite cserék 

    
   
   
  
   

20/17 hely szabad
Képre vár: -

 

 

 
Felhívás! 

Kedves Látogatók!
Itt a lehetőség, hogy segítsetek a honlap szerkesztésében. Szívessen várok minden olyan képet, cikket, videót, beszámolót, grafikát (egyszóval bármit), ami a fiúkkal kapcsolatos. Várom a koncertekről készült képeket és élménybeszámolókat, valamint a közös képeiteket a fiúkkal! :-)
Az alábbi e-mail címre küldjétek: vastagtestverek.citromail.hu
Köszönöm!

 

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!